Horoscop 2013 Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2013 pentru toate zodiile - Anul Sarpelui de Apa 2013-2014

Horoscop 2013 Sobolan: Se profileaza un an excelent, dar, pentru a profita la maximum, Sobolanul va trebui sa-si stabileasca obiectivele si abia apoi sa actioneze pentru atingerea lor. O actiune hotarata va ducela rezultate benefice si de perspectiva.

Horoscop 2013 Bou/Bivol: Chiar daca Boul nu se va simti intotdeauna in largul sau cu schimbarile pe care le va aduce Anul Sarpelui, adesea evenimentele ii vor fi favorabile, aducandu-i evenimente fericite si de perspectiva. Anul Sarpelui 2013 este un an in care va trebui sa paseasca cu atentie, sa se adapteze si sa profite cat poate de pe urma situatiilor create.

Horoscop Tigru 2013: Sosirea anului 2013 va constitui pentru multi Tigri un stimulent pentru a trece la actiune si a-si realiza unele aspiratii. Daca va actiona hotarat, Tigrul va putea obtine rezultate deosebite si de perspectiva pe termen lung. Anul Sarpelui 2013-2014 va fi un an activ si plin de satisfactii pentru Tigru.

Horoscop Iepure 2013: Chiar daca Anul Sarpelui 2013 nu-i va oferi intotdeauna stabilitatea si siguranta atat de pretuite de Iepure, va fi util prin aducerea schimbarilor pozitive si a beneficiilor pe termen lung. Acesta va fi un an al adaptarii, pentru a profita cat mai bine de situatiile create. Timpul petrecut cu extinderea sau abordarea de noi preocupari va fi plin de satisfactii.

Horoscop 2013 Dragon: Cu un optimism crescut si cu un plus de decizie, Dragonul va face un efort serios pentru a-si realiza unele ambitii. Angajarea si vointa vor da rezultate semnificative. Este anul in care trebuie sa-si stabileasca obiectivele, pentru a porni apoi cu tot elanul spre atingerea lor.

Horoscop Sarpe 2013: Chiar daca Sarpele va avea unele rezerve fata de anumite evenimente care se vor petrece, fiind anul lor, acest an va fi unul benefic. Va trebui sa se gandeasca mai cu seama la cum ar vrea sa-i evolueze viata si sa se pregateasca pentru telurile sale mai indepartate. Ar putea rezolva multe din planurile facute in acest an.

Horoscop Cal 2013: Cu mari aspiratii si o atitudine hotarata, Calul va incerca sa faca ceva in acest an. Chiar daca realizarile sale nu vor fi mereu la inaltimea nazuintelor, ceea ce va reusi se va dovedi de mare insemnatate, in special pentru anul viitor, cand vom fi in Anul Calului.

Horoscop Capra/Oaie 2013: Un an solicitant, in care Capra va intampina dificultati in privinta unora dintre planurile sale. Oricum, acestea ii vor oferi adesea ocazia de a-si forma noi idei si de a-si incerca puterile. Drept rezultat, nativul Capra va castga experienta in anul 2013 si va face multe pentru a-si netezi drumul catre succesele viitoare.

Horoscop 2013 Maimuta: Simtindu-se inspirat si motivat, nativul din Maimuta va fi hotarat sa fructifice acest an si, cu firea-i intreprinzatoare si plina de resurse, va reusi multe. Pentru a putea obtine cele mai bune rezultate, va trebui sa se concentreze mai mult pe activitatile sale, altminteri se va trezi ca isi va risipi energiile pe o arie prea vasta.

Zodiac Chinezesc 2013 Cocos: Anul Sarpelui 2013 se va dovedi excelent pentru Cocos, majoritatea domeniilor vietii lui fiind bine aspectate. Pentru aobtine insa un randament maxim va trebui sa se gandeasca bine la ceea ce isi doreste sa realizeze si apoi sa treaca hotarat la indeplinirea obiectivelor. Pentru cei pregatiti sa profite de pe urma oricarei situatii create, anul 2013 va fi cu adevarat un an productiv si plin de impliniri.

Horoscop 2013 Caine: Va fi un an acceptabil pentru Caine, chiar daca unele activitati ii vor solicita mai mare atentie. Multi Caini vor face achizitii importante in acest an. Mai favorabile sunt perspectivele in ceea ce priveste interesele personale ale Cainelui, care va constata ca timpul dedicat acestora va fi rasplatit din plin.

Horoscop Porc/Mistret 2013: Anul Sarpelui 2013 va fi destul de placut si constructiv pentru zodia Porc. In acest an i se va oferi ocazia de a-si consolida realizarile anterioare si de a-si pune in practica ideile. Pentru a putea profita de pe urma aspectelor pozitive, Porcul va trebui sa fie gata sa preia initiativa si sa profite de ceea ce-i ofera anul 2013.